Skip to main content

Maandarchief: augustus 2012

Schrijfadvies

Om voor een vijfsterrenclassificatie in aanmerking te komen dienen uw teksten niet alleen foutloos te zijn, maar ook een duidelijke structuur te hebben en aansprekend te zijn. Tips met betrekking op het verhogen van de leesbaarheid van teksten zijn te vinden op de volgende pagina.

Meer lezen

Feedback

Het team van Textbroker probeert elke tekst, zodra deze door de klant is geaccepteerd, zo snel en uitgebreid mogelijk van feedback te voorzien. Hoe dit wordt gedaan en hoe deze feedback opgevat dient te worden, leest u hier.

Meer lezen

Metatitel en -beschrijving

Soms vraagt een opdrachtgever om een metatitel en -beschrijving. Huh? Lees hier wat hij wil hebben.

Meer lezen

Hey yo, wat is SEO?

Zoekmachineoptimalisatie, wel eens van gehoord? De opdrachtgevers van Textbroker over het algemeen wel! Wat er achter dit begrip verborgen zit, en welke gevolgen seo voor uw teksten heeft, leest u hier.

Meer lezen

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!