Skip to main content

Maandarchief: augustus 2014

Een goed ingevuld auteursprofiel: niemand kan meer om je heen!

Het auteursprofiel is het persoonlijke visitekaartje van iedere Textbroker-auteur. Het is vaak de doorslaggevende factor voor klanten bij het kiezen van de juiste kandidaat voor hun schrijfopdracht. Met behulp van dit artikel willen wij graag laten zien hoe je met een uitgebreid profiel meer opdrachten naar je toe kunt trekken.

Meer ervaren

Tools voor het schrijven van betere teksten

Auteurs hebben met de komst van het internet niet alleen een nieuwe omgeving gevonden voor het schrijven van teksten, maar ook vele mogelijkheden gekregen om het leven iets aangenamer te maken. Vandaag bespreken we een aantal handige tools die jou kunnen ondersteunen bij het schrijven van teksten.

Meer ervaren

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!