Skip to main content

Maandarchief: oktober 2014

Zo ontvangt u met een team de perfecte teksten

Heeft u regelmatig teksten nodig over een zeer specifiek onderwerp? Of zoekt u een manier om een groot aantal teksten te bestellen en de productie hiervan goed in de gaten te kunnen houden? Dan is een TeamOrder een goede optie voor u.

Meer lezen

In 7 stappen naar een uitstekende speech

Keer op keer krijgen we bij Textbroker bijzondere, uiteenlopende opdrachten binnen. Een voorbeeld hiervan is het schrijven van een speech. Of het nu voor een viering van een vereniging is of voor een dankwoord op de verjaardag van je tante: een geschikte speech moet je op papier hebben staan.

Meer lezen

De tien meest gestelde vragen van klanten aan Textbroker

Wij willen dat al onze klanten van registratie tot eindproduct tevreden zijn met onze diensten. Om deze reden hebben wij bij ons serviceteam nagevraagd wat de meest voorkomende problemen van onze klanten zijn. Als klein steuntje in de rug, en om daarnaast voor meer openheid te zorgen naar onze klanten en schrijvers toe, hierbij de tien meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden.

Meer lezen

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!