Skip to main content

Maandarchief: april 2015

Van 0 tot 100 in 10 jaar

Textbroker heeft vandaag de dag meer dan 100 vaste medewerkers. Vanuit vestigingen in Mainz, Las Vegas en New York zorgen deze medewerkers er maandelijks voor dat 100.000 tekstopdrachten succesvol afgerond worden. Jan Becker-Fochler richtte de onderneming op in 2005, toen hij zich realiseerde dat een netwerk van gekwalificeerde auteurs niet enkel inzetbaar zou zijn voor zijn eigen webprojecten, maar ook voor anderen. Feit is tenslotte dat op internet het hebben van unieke, relevante content onontkoombaar is.

Meer ervaren

Datajournalistiek: verhalen die ontstaan uit gegevens

Toen de Britse verpleegkundige Florence Nightingale in 1858 een methode ontwikkelde om kwantitatieve statistieken te visualiseren, om zo de situatie rondom gewonde soldaten in Britse ziekenhuizen doortastender weer te kunnen geven, sprak nog niemand van datajournalistiek. Nu, in het tijdperk van Big Data en Wikileaks, is het onderwerp echter actueler dan ooit.

Meer ervaren

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!