Skip to main content

Maandarchief: april 2016

Vermijd deze blunders bij het schrijven van uw landingspagina

De juiste woorden weten te vinden op het juiste moment is altijd erg belangrijk. Of het nu op de werkplek is, tijdens een eerste ontmoeting met een klant of bij het lanceren van een landingspagina. Weten wat u moet zeggen en hoe u het zegt; dat is de sleutel tot succes. De woorden op een landingspagina hebben slechts één doel: bezoekers naar uw website trekken. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wij hebben daarom een lijst samengesteld van de 5 grootste blunders die u moet vermijden bij het schrijven van uw landingspagina!

Meer lezen

Al gehoord van de R.O.Q.-methode?

Het eerste kwartaal van het jaar is inmiddels verstreken en misschien is je inspiratie voor een nieuwe contentmarketingcampagne ver te zoeken. Gelukkig hebben wij voor jou dé oplossing gevonden en presenteren je daarom graag de R.O.Q.-methode voor contentmarketing. Het geheim van elke succesvolle contentmarketingstrategie heeft alles te maken met het kennen van je doelgroep. Volg daarom de volgende stappen van de R.O.Q.-methode zodat het je aan ideeën niet meer zal ontbreken.

 

Meer lezen

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!