Skip to main content

Maandarchief: mei 2016

Time management voor tekstschrijvers: 6 praktische tips, technieken en trucs

Bij het schrijven van teksten word je vaak door van alles en nog wat afgeleid. Denk maar aan e-mails die bij je binnenkomen en die je even snel moet beantwoorden, een collega die iets vraagt of berichtjes die je binnenkrijgt via WhatsApp. Strakke deadlines voor het schrijven van teksten zijn niet altijd even eenvoudig als je vaak wordt onderbroken. Daarom geven wij je een aantal tips die afleiding bij het schrijven voorkomen.

Meer lezen

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!