Skip to main content

Maandarchief: mei 2017

cartoon van een meisje met rode wangen, een strik in de haren en met een groene blouse en gele jurk die een OK gebaar maakt

Hoe hou je klanten tevreden?

Ieder bedrijf heeft wel eens te maken met een ontevreden klant. Al is er maar één persoon die over een probleem of met een vraag belt of mailt, het is belangrijk om iedere klacht serieus te nemen. Het is namelijk mogelijk dat andere mensen ook tegen hetzelfde aanlopen. Uit onderzoek blijkt dat niet alle klanten met een probleem daadwerkelijk een klacht indienen. Vaak trekken ze pas aan de bel als het om grote of dure kwesties gaat. Maar ook kleine dingen verdienen aandacht.

Meer lezen

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!