Skip to main content

Schrijfadvies

Om voor een vijfsterrenclassificatie in aanmerking te komen dienen uw teksten niet alleen foutloos te zijn, maar ook een duidelijke structuur te hebben en aansprekend te zijn. Tips met betrekking op het verhogen van de leesbaarheid van teksten zijn te vinden op de volgende pagina.

http://www.tekstblog.nl/4-criteria-voor-een-goede-tekst/

Aan de hand van het CCC-model van Jan Renkema heeft de auteur van dit blog criteria opgesteld waaraan een goede tekst zou moeten voldoen. Handig voor het verbeteren van uw classificatie!


Reacties

238815 19. mei 2015 - 14:58

De pagina waar naar gelinkt wordt bestaat niet meer.

Beantwoorden

Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!