Skip to main content
 • Logo Wehkamp
 • Essent logo

Textbroker zoekt voor verschillende afdelingen gemotiveerde medewerkers

Op zoek naar een uitdagende baan? Zet jouw kwaliteiten in binnen onze onderneming; of het nu programmeren, projectcoördinatie, klanten- en auteursservice, productmanagement of marketing is. Binnen ons dynamische en jonge team, gekenmerkt door een informele bedrijfscultuur, worden jouw ideeën gehoord en kun jij het verschil maken!

Textbroker werkt continu aan het verbeteren van het platform met behulp van onze vaste medewerkers, freelancers en stagiairs. Dit zorgt voor spannende promotie- en doorgroeimogelijkheden. Onder andere taalwetenschappers, marketingexperts en programmeurs kunnen bij Textbroker uitdagende werkzaamheden verwachten. Stagairs mogen een uitstekende begeleiding verwachten, waarbij zelfontwikkeling centraal staat.

Hier vind je onze actuele vacatures. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Internationale pionier in 10 talen

Textbroker is sinds 2005 de pionier onder de tekstmarktplaatsen. Met kantoren in New York en Las Vegas bieden wij vanuit Mainz onze Europese klanten professionele SEO-teksten en hoogwaardige content op maat aan. Wereldwijd hebben zich duizenden klanten en auteurs aangemeld, die maandelijks meer dan 100.000 tekstopdrachten via Textbroker afhandelen. We bieden teksten aan in het Nederlands, Duits, Engels (UK en US), Frans, Spaans, Italiaans, Pools en Portugees (BR en PT) die door uitsluitend moedertaalsprekers geschreven worden. Tot onze klanten behoren onder andere grote multinationals, SEO-agencies, webshops en reisaanbieders, maar ook herkenbare Nederlandse namen zoals supermarkten en andere winkels.

Werken bij Textbroker

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Mainz en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je bent vanaf hier snel in de winkelstraten van de stad en er zijn tal van mogelijkheden om ’s middags te lunchen in de directe omgeving. We hebben een sterke team spirit, waar we continu aan werken. Zo organiseren we maandelijks een ‘Stammtisch’ en houden we jaarlijks een zomer- en kerstfeest. Het samenhorigheidsgevoel wordt ook gesterkt door onze ‘health month’: iedere maand zorgt een andere afdeling voor gezonde lekkernijen of voor bijvoorbeeld sportieve activiteiten.

Een uitdagende functie met uiteenlopende taken

We zijn op zoek naar een Junior Country Manager (m/v) voor onze snelgroeiende NL en UK platformen. Als Junior Country Manager van textbroker.nl en textbroker.co.uk controleer je onder andere binnenkomende tekstopdrachten, beoordeel je de teksten van onze freelance auteurs en beantwoord je vragen van auteurs en klanten per mail of telefoon. De looptijd van het contract is een jaar.

Zo ziet de functie eruit

  • Een 50-50 verdeling van je tijd met werkzaamheden voor ons Nederlandse platform (textbroker.nl) en ons Britse platform (textbroker.co.uk).
  • Projectmanagement voor onze Managed-Projecten evenals projectcoördinatie voor internationale projecten.
  • Coördinatie van ons freelancenetwerken bestaande uit auteurs en editoren voor het laten schrijven van onze Nederlandse en Engelse tekstprojecten.
  • Je bent een aanspreekpunt voor klanten, auteurs en editoren voor vragen en hulp bij het schrijven van teksten, het geven van taaladvies en het werken met onze website.
  • Het bijhouden en afhandelen van een contentmarketingkalender: het schrijven en posten van wekelijkse blogs en social media-berichten.

Jouw profiel

 • Kennis over de branche waarin Textbroker actief is: SEO, media- en marketingbureaus.
 • Affiniteit met commerciële activiteiten.
 • Je moedertaal is Nederlands en je kunt bewijzen dat je taalvaardig bent.
 • Uitstekende kennis van het Engels en goede kennis van het Duits.
 • Sociale vaardigheden en teamgeest, zowel met collega’s als met klanten en auteurs.
 • Affiniteit met social media, bloggen, content en correctiewerk.
 • Proactieve en oplossingsgerichte houding.

Dit bieden wij jou

 • Interessante en uitdagende opgaven met ruimte voor eigen inbreng.
 • Een leuke werksfeer met internationale collega’s.
 • Doorgroeimogelijkheden.

 

Sollicitaties graag per e-mail aan:jobs@textbroker.de

Contactgegevens

Contactpersoon: Anne Becker-Fochler

E-mailadres: jobs@textbroker.de

Telefoon: +49 6131-3272014

Adres: Sario Marketing GmbH,

Große Bleiche 46,

55116 Mainz

Duitsland