Skip to main content

Voor klanten

6 fouten in de briefing die u moet vermijden

Een goede briefing is de basis voor uw ideale tekst. Immers, alleen wanneer de opdrachtgever nauwkeurige aanwijzingen geeft, kan een auteur een opdracht op alle punten goed uitwerken. Toch komen we bij Textbroker regelmatig opdrachtbeschrijvingen met snelheidsfoutjes tegen, evenals briefings waarin belangrijke punten van informatie niet zijn opgenomen.

In deze tutorial beschrijven we de meest voorkomende fouten en valkuilen bij het opstellen van een briefing. Uiteraard geven we hierbij ook aan wat de mogelijke oplossingen zijn.

Meer ervaren

RecurringOrders voor alle opdrachtvormen

Hebt u regelmatig nieuwe content nodig, bijvoorbeeld voor uw blog? Met de RecurringOrder biedt Textbroker u de mogelijkheid om automatisch terugkerende opdrachten in te stellen.

Meer ervaren

Zo ontvangt u met een team de perfecte teksten

Heeft u regelmatig teksten nodig over een zeer specifiek onderwerp? Of zoekt u een manier om een groot aantal teksten te bestellen en de productie hiervan goed in de gaten te kunnen houden? Dan is een TeamOrder een goede optie voor u.

Meer ervaren

Hoe schrijf ik de juiste briefing voor een goede productomschrijving?

Een goede productbeschrijving is heel belangrijk voor het succes van een online winkel. De klant heeft namelijk – in tegenstelling tot een ‘normale’ winkel – geen mogelijkheid om het product uit de schappen te halen en te bestuderen. In de ouderwetse winkel zou een vriendelijke verkoopster u snel te woord staan bij vragen, maar ook om het product aan te prijzen. Deze taak wordt in de webwinkel overgenomen door de productomschrijving. Een productomschrijving moet aan een aantal voorwaarden voldoen om succes te boeken.

Veel winkeliers nemen simpelweg de officiële productbeschrijving van de fabrikant over. Dit is absoluut geen goed idee, want Google laat websites met gekopieerde inhoud zakken op de ranglijst, waardoor er uiteindelijk minder klanten via de zoekmachine bij de webwinkel terecht komen. Van unieke en informatieve productomschrijvingen profiteert uw webshop dus dubbelop.

Meer ervaren

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!