Skip to main content

RecurringOrders voor alle opdrachtvormen

Hebt u regelmatig nieuwe content nodig, bijvoorbeeld voor uw blog? Met de RecurringOrder biedt Textbroker u de mogelijkheid om automatisch terugkerende opdrachten in te stellen.

Hebt u regelmatig nieuwe content nodig, bijvoorbeeld voor uw blog? Met de RecurringOrder biedt Textbroker u de mogelijkheid om automatisch terugkerende opdrachten in te stellen.

De functie is beschikbaar voor alle opdrachtvormen, dus het maakt niet uit of u nu liever OpenOrder, TeamOrder of juist DirectOrder gebruikt. Het stelt u in staat om super eenvoudig een reeks opdrachten voor uw project in stellen. De orders worden steeds automatisch eenmaal per dag, per week of per maand in het systeem gezet, afhankelijk van welke interval u van tevoren vastlegt.

Om er zeker van te zijn dat uw RecurringOrder niet plotseling stopt in verband met onvoldoende saldotegoed stelt u in uw account een waarschuwing voor laag saldo in. Hier geeft u aan dat u bij een bepaald minimaal saldo een melding wilt ontvangen, zodat u op tijd uw tegoed kunt opladen.

U vindt deze instelling bij Account > Mijn Account.  

Via een speciale pagina kunt u een overzicht oproepen van al uw RecurringOrders. Deze vindt u in uw klantenaccount onder Opdrachten > RecurringOrder.

Op deze pagina maakt u ook uw nieuwe RecurringOrders aan. U bepaalt daarbij zelf hoe vaak een opdracht opnieuw in het systeem wordt gezet.  

Of u nu een OpenOrder wilt instellen of uw opdrachten alleen aan uw expertenteam wilt toewijzen door middel van TeamOrder, u kunt hier altijd een RecurringOrder van maken. Wilt u gericht met uw favoriete auteur samenwerken? Voeg deze auteur dan aan uw adresboek toe. Daarna kunt u hem in enkele eenvoudige stappen een DirectOrder toewijzen die bovendien periodiek opnieuw toegewezen wordt.

Bij het instellen van een RecurringOrder kunt u dezelfde criteria vastleggen zoals u dat ook gewend bent voor een ‘gewone’ opdracht (project, categorie, aantal woorden, classificatie en deadline). Ook kunt u bij een RecurringOrder SEO-opties instellen, zoals eisen omtrent keywords. Bij ‘Opdrachtbeschrijving’ komt dan tot slot de auteursbriefing, aan de hand waarvan de schrijver een tekst voor u schrijft. De criteria die u instelt bij een RecurringOrder gelden voor de hele serie. Houd het specifieke onderwerp dus algemeen. Verlang bovendien van de auteur dat hij of zij zelf research doet en steeds nieuwe, spannende onderwerpen aandraagt en beschrijft binnen een bepaald thema / vakgebied / branche.

Tot slot bepaalt u de interval van de opdrachtserie. Bovendien kunt u de eerstvolgende en de laatste uitvoerdatum aangeven. Voordat u de RecurringOrder definitief plaatst worden u de maximale kosten per opdracht / interval getoond.

Nadat u de tekst ontvangen hebt, controleert u deze in uw account en publiceert u deze.

Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de RecurringOrder? Stuurt u dan een mailtje naar [email protected].


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!