Skip to main content

Voor auteurs

Prullenbak en hand die papierprop vasthoudt

Waarom worden teksten afgewezen?

Als auteur krijg je er soms wel eens mee te maken, een afwijzing van je tekst. Helemaal niet leuk, want die afwijzing komt op je profiel te staan. Maar ook …

Meer ervaren

De meerwaarde van hyperlinks

Hyperlinks: Open een browser en we hebben ermee te maken. Ook als auteur bij Textbroker kom je er vaak niet omheen. Maar wat houdt het begrip hyperlink eigenlijk in? Dat leggen we uit in dit blogartikel.

Meer ervaren

Twee handige tools voor meer concentratie bij het schrijven

Elke schrijver moet er zelf achter komen met welke tools (handvaten) in het achterhoofd hij of zij het beste kan werken. Concentratie is daarbij van cruciaal belang. De volgende twee computerprogramma’s helpen je bij het ontwikkelen van een betere concentratie.

Meer ervaren

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!