Skip to main content

Voor klanten

ccontent for Articial Intelligence

Hoe schrijf je in 2019 smart content voor Artifical Intelligence?

Er is geen twijfel meer over mogelijk: Artificial Intelligence (AI) raakt steeds meer verweven met ons dagelijks leven. Van gesproken GPS navigatie tot Amazon Alexa en onze smartphones, AI verandert de wisselwerking tussen ons mensen en de wereld om ons heen.

Meer ervaren

content verversen

Waarom je regelmatig je content moet verversen

Zelfs het sappigste fruit blijft maar een beperkte tijd vers. Eet je het te vroeg of juist te laat, houd je er in plaats van een heerlijke sensatie een rare smaak in je mond aan over.

Meer ervaren

hogere classificatie

Een hogere classificatie: hoe weet je dat je eraan toe bent – en hoe krijg je hem?

Een hogere classificatie: welke auteur op Textbroker droomt er nou niet van? Die extra ster op je profiel geeft aan dat je jezelf bewezen hebt als schrijver en dat je kwaliteit levert. De vraag is alleen: hoe krijg je deze hogere classificatie? Er zijn een aantal tekenen die aangeven dat je klaar bent voor deze volgende stap in jouw carrière bij Textbroker.

Meer ervaren

contentstrategieën

Social media- en contentstrategieën voor mkb’s en start-ups

Dankzij social media is laagdrempelige marketing steeds beter haalbaar voor alle mkb's en start-ups, zelfs met een klein budget. Het is echter lastig om te bepalen hoe social media het beste kan worden ingezet. Dat wordt eenvoudiger wanneer er een duidelijke contentstrategie wordt opgesteld.

Meer ervaren

Tekstschrijven voor spraakrobots

Tekstschrijven voor spraakrobots: zo creëer je perfecte teksten voor chatbots

Wie veel op social media en messengerdiensten zit, heeft al aardig wat over de chatbot trend gehoort en er misschien zelfs al ervaring mee opgedaan. Chatbots zijn die behulpzame kleine pop-ups die met hun vriendelijke ‘Wat kan ik voor je doen?‘ op elk moment van de dag en in realtime met jou in gesprek kunnen komen.

Meer ervaren

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!