Skip to main content

Voor klanten

SEO

De psychologie achter SEO en trends in 2017

De psychologie achter SEO en trends in 2017 Keyword en SEO optimization lijken echt de toverwoorden binnen de contentmarketing. Als teksten maar helemaal ingesteld zijn op het juiste aantal keywords, …

Meer ervaren

Hoe hou je klanten tevreden?

Ieder bedrijf heeft wel eens te maken met een ontevreden klant. Al is er maar één persoon die over een probleem of met een vraag belt of mailt, het is belangrijk om iedere klacht serieus te nemen. Het is namelijk mogelijk dat andere mensen ook tegen hetzelfde aanlopen. Uit onderzoek blijkt dat niet alle klanten met een probleem daadwerkelijk een klacht indienen. Vaak trekken ze pas aan de bel als het om grote of dure kwesties gaat. Maar ook kleine dingen verdienen aandacht.

Meer ervaren

Pakkende productteksten schrijven

Het opstellen van een goede productomschrijving lijkt eenvoudig, maar is in de praktijk vaak toch complex. Want hoe zorg je ervoor dat zo'n tekst niet alleen voldoende informatie geeft over een artikel, maar ook uitnodigend is en lekker wegleest? We geven je tips hoe je dat het beste aanpakt.

Meer ervaren

De geschiedenis van HTML in vogelvlucht

Voor iedereen die het internet gebruikt, is het vrijwel onzichtbaar. Toch staat HTML aan de basis van alle websites, webshops, blogs en internetdiensten die we dagelijks bezoeken. En webontwikkelaars kunnen niet zonder. Ook als je teksten schrijft of tekstopdrachten uitgeeft, zal je af en toe te maken krijgen met HTML. 

Meer ervaren

Wat staat er in een content calendar?

Zodra u inspiratie hebt voor relevante content die bijvoorbeeld op uw blog komt te staan, is het maken van een strategische planning bijzonder belangrijk. Deze content calendar moet antwoord geven op een aantal belangrijke vragen: Wanneer worden de artikelen gepubliceerd? Wat voor soort content is het? Wat is het onderwerp van de teksten? Wie gaat het schrijven? Op welke kanalen wordt het gepubliceerd?

Meer ervaren

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!