Skip to main content

Voor klanten

content plaatsen

Content plaatsen op externe platformen: de voordelen en nadelen

Het publiceren van content op externe platformen wordt steeds populairder. Deze methode is geliefd bij online marketingexperts en dat is niet zonder reden, want het heeft talloze voordelen. Tegelijkertijd gaan er ook wat nadelen gepaard met het posten van content op externe platforms.

Meer lezen

Textbroker op de Webwinkel Vakdagen 2019

De afgelopen jaren waren we er niet, maar dit jaar doen we hem weer aan: de Webwinkel Vakdagen. Je vindt de Textbroker-stand volgende week, op 23 en 24 januari, direct bij …

Meer lezen

rich snippets

Content optimaliseren voor rich snippets van Google

Voor eigenaren van een website is het belangrijk dat deze site hoog scoort bij Google. Dat betekent dat een hoge ranking essentieel is, maar ook dat het uiteindelijke zoekresultaat opvalt. Dit wordt sinds 2009 bereikt met rich snippets van Google. Dit zijn kleine toevoegingen die ervoor zorgen dat een zoekresultaat in het oog springt, wat uiteindelijk weer kan leiden tot meer bezoekers. Waar normale zoekresultaten alleen uit tekst bestaan, zorgt een rich snippet ervoor dat een resultaat wordt aangekleed met een afbeelding, video of ander opvallend element.

Meer lezen

Textbroker auteurs

Excellente Textbroker auteurs aantrekken en behouden

Een goede tekst doet wonderen – en bij Textbroker is iedere opdrachtgever op zoek naar content die precies past bij zijn of haar wensen en eisen. Waar de een blij is met een losse stijl voor informele blogs, heeft de ander juist baat bij een analytische auteur om complexe gegevens samen te vatten tot een begrijpelijk artikel. Wat voor de een te rommelig is, kan voor de ander precies de juiste toon treffen.

Meer lezen

leads genereren

Tips om leads met content te genereren

Leadgeneratie staat in het teken van in contact komen met potentiële klanten. In principe is een lead een eerste stap naar een uiteindelijke verkoop. Zo kunnen de contactgegevens van de klant worden verzameld, waardoor het mogelijk is om hem of haar direct te benaderen. Tegenwoordig vindt leadgeneratie vooral online plaats, maar er zijn ook andere vormen om in contact te komen met klanten, bijvoorbeeld reclames, beurzen en folders. In principe is leadgeneratie een methode om normale websitebezoekers te scheiden van klanten met echte interesse in een bepaald product of een dienst.

Meer lezen

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!