Skip to main content

Voor auteurs

Een met AI gegeneerde afbeelding van een robothand die op een blad papier schrijft.

Grote ophef rondom ChatGPT: wat betekent het voor de contentbranche?

Een virale Harry Potter-game, het script van een aflevering van je favoriete Netflix-serie of een simpele uitleg van de relativiteitstheorie: de mogelijke toepassingen van ChatGPT zijn indrukwekkend. Deze op kunstmatige intelligentie gebaseerde chatbot van OpenAI heeft voor groot enthousiasme gezorgd, maar tegelijkertijd hele industrieën doen sidderen van angst. Zelfs Google sloeg alarm en CEO Sundar Pichai bestempelde ChatGPT als een existentiële bedreiging voor hen. Wat zit er achter deze hype, is de dreiging reëel en wat betekent het voor contentschrijvers en klanten binnen de contentbranche?

Meer ervaren

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!