Skip to main content

Voor auteurs

Een met AI gegeneerde afbeelding van een robothand die op een blad papier schrijft.

Grote ophef rondom ChatGPT: wat betekent het voor de contentbranche?

Een virale Harry Potter-game, het script van een aflevering van je favoriete Netflix-serie of een simpele uitleg van de relativiteitstheorie: de mogelijke toepassingen van ChatGPT zijn indrukwekkend. Deze op kunstmatige intelligentie gebaseerde chatbot van OpenAI heeft voor groot enthousiasme gezorgd, maar tegelijkertijd hele industrieën doen sidderen van angst. Zelfs Google sloeg alarm en CEO Sundar Pichai bestempelde ChatGPT als een existentiële bedreiging voor hen. Wat zit er achter deze hype, is de dreiging reëel en wat betekent het voor contentschrijvers en klanten binnen de contentbranche?

Meer ervaren

Persoon met groene broek beklimt een gele trap

Mijn 10 eerste stappen op Textbroker

Hallo, Ik kreeg vanmorgen een DirectOrder voor mijn tiende Textbroker-verjaardag! Ik ben namelijk de allereerste auteur die bij Textbroker-Nederland een account aanmaakte en ik schrijf nog steeds voor ze. Dit …

Meer ervaren

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!