Skip to main content

Voor auteurs

SEO

De psychologie achter SEO en trends in 2017

De psychologie achter SEO en trends in 2017 Keyword en SEO optimization lijken echt de toverwoorden binnen de contentmarketing. Als teksten maar helemaal ingesteld zijn op het juiste aantal keywords, …

Meer ervaren

Schrijven mannen en vrouwen anders?

Verschilt de schrijfstijl van mannen en vrouwen? Het antwoord zal niemand verbazen: ja, dat is het geval, zo blijkt uit onderzoek. Een oplettende lezer kan vaak al na paar zinnen zeggen of een webtekst of blog door een mannelijke of vrouwelijke auteur is geschreven.

Meer ervaren

Pakkende productteksten schrijven

Het opstellen van een goede productomschrijving lijkt eenvoudig, maar is in de praktijk vaak toch complex. Want hoe zorg je ervoor dat zo'n tekst niet alleen voldoende informatie geeft over een artikel, maar ook uitnodigend is en lekker wegleest? We geven je tips hoe je dat het beste aanpakt.

Meer ervaren

Hoe vermijd je filler content?

Het kan ieder artikel dat je schrijft binnensluipen: de zogenaamde filler content. Overbodige woorden, herhalende zinnen of soms hele alinea’s die eigenlijk niets toevoegen aan je verhaal. Zo’n tekst kan aardig afgeslankt worden. Dat bevordert niet alleen de leesbaarheid en betrouwbaarheid, je tekst gaat er ook in kwaliteit op vooruit. 

Meer ervaren

De geschiedenis van HTML in vogelvlucht

Voor iedereen die het internet gebruikt, is het vrijwel onzichtbaar. Toch staat HTML aan de basis van alle websites, webshops, blogs en internetdiensten die we dagelijks bezoeken. En webontwikkelaars kunnen niet zonder. Ook als je teksten schrijft of tekstopdrachten uitgeeft, zal je af en toe te maken krijgen met HTML. 

Meer ervaren

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!