Skip to main content

De achtergrond van het project:

Een solide website is de beste basis voor langdurig succes in E-Commerce. Vooral voor websites met complexe structuren die in de loop der jaren uitgebreid zijn, kan zoekmachineoptimalisatie echter een echte uitdaging zijn. Dat toont onze casestudy over Pharmasimple ook aan. Bij dit Franse bedrijf draait alles om de online verkoop van meer dan 30.000 producten op het gebied van gezondheid, verzorging, persoonlijke hygiëne en schoonheid.

Het doel:

De vonk moet bij zowel internetgebruikers alsmede zoekmachines overspringen. Om dat te bereiken hebben content- en SEO-experts hun krachten gebundeld en een sterk projectteam opgezet. Het resultaat mag er wezen: reeds na één jaar zijn sterk verbeterde rankings en veel meer bereik duidelijk zichtbaar. Overtuig jezelf door het overvangrijke Pharmasimple-project in detail te bekijken.

Download de volledige case study

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!