Professionele beoordeling - eerlijk verdienmodel

Nadat je je hebt aangemeld, schrijf je eerst een aanmeldtekst. Nadat wij je tekst hebben ontvangen, wordt deze door ons team van editors gelezen en ontvang je binnen enkele werkdagen je initiële beoordeling. Deze beoordeling geeft je direct toegang tot alle OpenOrders waarvoor minimaal jouw kwalificatieniveau verlangd wordt. We spreken van een initiële beoordeling, omdat wij van tijd tot tijd je artikelen beoordelen en je daarom steeds kans hebt om een extra ster te verdienen.

Zo ziet je aanmeldtekst eruit:

Het thema van je aanmeldtekst mag je helemaal zelf bepalen, maar wij raden je aan om een onderwerp te kiezen waar je bekend mee bent. Zo maak je het jezelf gemakkelijker om een goed onderbouwde tekst op te stellen, waarin je duidelijk kennis van zaken laat zien. Opdrachtgevers bestellen vaak reisverslagen of blogposts, dus het kan zinvol zijn om je schrijfkunsten in deze vorm(en) te laten zien. De lengte van de tekst dient minimaal 120 woorden te bedragen.

Heb je reeds teksten gepubliceerd? Dan kun je deze gewoon als aanmeldtekst gebruiken. Vergeet dan niet om de bron te vermelden. Heb je twijfels over (de inhoud van) je aanmeldtekst? Stuur dan gerust een mailtje naar auteurs@textbroker.nl en dan helpen wij je graag op weg.