Skip to main content
  • Wehkamp Logo
  • Yoast
  • ebay
  • Thuisbezorgd Logo
  • ANWB Logo

Professionele beoordeling eerlijk verdienmodel

Nadat je je hebt aangemeld, schrijf je eerst een aanmeldtekst. Als wij je tekst hebben ontvangen, wordt deze door ons team van editors gelezen en ontvang je binnen enkele werkdagen je initiële beoordeling. Deze beoordeling geeft je direct toegang tot alle OpenOrders waarvoor minimaal jouw kwalificatieniveau verlangd wordt. We spreken van een initiële beoordeling, omdat wij van tijd tot tijd je artikelen beoordelen en je daarom steeds kans hebt om een extra ster te verdienen.

Zo ziet je aanmeldtekst eruit:

Het thema van je aanmeldtekst mag je helemaal zelf bepalen, maar wij raden je aan om een onderwerp te kiezen waar je bekend mee bent. Zo maak je het jezelf gemakkelijker om een goed onderbouwde tekst op te stellen, waarin je duidelijk kennis van zaken laat zien. Probeer zo goed mogelijk aan de instructie van de aanmeldtekst te voldoen. Opdrachtgevers bestellen vaak productbeschrijvingen of reisverslagen, dus het is zinvol om je schrijfkunsten in deze vorm(en) te laten zien. De lengte van de tekst dient minimaal 150 woorden te bedragen.

Heb je reeds teksten gepubliceerd? Dan kun je deze gewoon als aanmeldtekst gebruiken. Vergeet dan niet om de bron te vermelden. Heb je twijfels over (de inhoud van) je aanmeldtekst? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] en dan helpen wij je graag op weg.

Hoe werkt
Textbroker?

Het maakt niet uit of je een beginneling of professional bent, Textbroker biedt jou altijd een passende opdracht. In slechts enkele stappen schrijf je al je eerste opdracht.

meer informatie

Classificatie en
auteursprofiel

Ervaar hier welke criteria bepalend zijn voor je classificatie en hoe je met een sterk en goed ingevuld profiel je kans op meer opdrachten verhoogt.

meer informatie

Hoe schrijf ik
opdrachten?

Ga je op zoek naar je lievelingsthema in de pool van OpenOrders, sollicitieer je op teams, of houd je je vooral bezig met DirectOrders? Lees hier hoe je de passende opdracht vindt.

meer informatie