Skip to main content
 • Wehkamp Logo
 • Yoast
 • ebay
 • Thuisbezorgd Logo
 • ANWB Logo

In slechts enkele stappen Textbroker-auteur worden

Meld je gratis aan en dien bij ons een aanmeldtekst in, op basis waarvan wij je initiële kwalificatie bepalen. Kies zelf welke opdrachten je aanneemt en wanneer je je vergoeding laat uitbetalen.

Zo simpel is het:

 1. 1

  Gratis als auteur aanmelden

 2. 2

  Aanmeldtekst indienen

 3. 3

  Initiële classificatie ontvangen

 4. 4

  Auteursprofiel inrichten

 5. 5

  Schrijven en geld verdienen

Schrijven en geld verdienen het juiste aanbod

Het maakt niet uit of je een leek of professional bent; Textbroker biedt jou de passende opdrachten. Je bepaalt zelf of je de omvangrijke pool van OpenOrders induikt, je meer toelegt op het verkrijgen van DirectOrders die door de klant alleen voor jou beschikbaar worden gemaakt, of je graag in teams schrijft met vaak grotere projecten toegespitst op specifieke thema’s.

OpenOrder

 • Maak op basis van je classificatie een keuze uit honderden opdrachten. Kies voor de onderwerpen die je aanspreken.
 • Je verdiensten zijn gebaseerd op de vastgelegde prijzen voor jouw kwalificatieniveau. Dit niveau kan steeds verhoogd worden tot maximaal vijf sterren.

Aanbevolen voor:
Auteurs voor wie flexibiliteit bijzonder belangrijk is. Je kunt snel en eenvoudig opdrachten aannemen, op het moment dat het jou uitkomt.


DirectOrder

 • Onze klanten maken hun schrijfopdrachten alleen voor jou beschikbaar, op basis van de gegevens in je profiel of positieve ervaringen naar aanleiding van eerder schrijfwerk.
 • Je bepaalt de prijs per woord zelf of verhandelt de vergoeding en deadline direct met de klant.

Aanbevolen voor:
Auteurs die ernaar streven om vaste relaties met klanten op te bouwen, en op die manier op regelmatige basis opdrachten te ontvangen.


TeamOrder

 • Schrijf samen in een team teksten over een bepaald kennis- of vakgebied. Het team is niet gebonden aan je kwalificatie.
 • De opdrachtgever bepaalt voor zijn team de prijs per woord. Jij bepaalt zelf of je deel wilt uitmaken van het team en of de opdrachten je aanspreken.

Aanbevolen voor:
Auteurs die regelmatig voor een bepaald klantenbestand of over specifieke thema’s schrijven willen.

Jouw
aanmeldtekst

Jouw carrièrepad naar topauteur: Hoe gaat het verder na de aanmeldtekst en welk doel heeft deze aanmeldtekst precies?

meer informatie

Classificatie en
auteursprofiel

Ervaar hier welke criteria bepalend zijn voor je classificatie en hoe je met een sterk en goed ingevuld profiel je kans op meer opdrachten verhoogt.

meer informatie

Hoe schrijf ik
opdrachten?

Ga je op zoek naar je lievelingsthema in de pool van OpenOrders, sollicitieer je op teams, of houd je je vooral bezig met DirectOrders? Lees hier hoe je de passende opdracht vindt.

meer informatie