Op alle schrijfprojectengoed voorbereid

Of het nu om spelling, grammatica, stijl of ontwikkelingen uit de branche gaat; wij vinden het belangrijk dat je voor elke tekst steeds over de juiste kennis beschikt. Daarom biedt Textbroker jou gratis mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een kundige schrijver. Dat begint al bij de beoordeling van jouw geschreven artikelen door onze redactie.

Neem onze feedback op je geschreven teksten ter harte en probeer deze zo goed mogelijk om te zetten in je volgende artikelen. Werk aan je zwaktes en laat je sterke punten goed uit de verf komen en voordat je het weet heb je zo weer een extra ster te pakken. Naast onze feedback heb je bovendien ook toegang tot het volgende:

  • Tutorials: Regelmatig vind je in ons Expert-Center tutorials die je helpen nog meer uit het platform te halen. Ook geven wij je regelmatig tips of nieuws omtrent de Nederlandse taal.

  • Blog: In ons Expert Center vind je naast tutorials ook blogs over e-commerce, handige tools voor tijdens het schrijven, SEO en content marketing.

  • Webinars: Momenteel worden webinars nog niet aangeboden, maar hier zal snel verandering in komen. Houd de website goed in de gaten.

  • Textbroker community: Vind Textbroker leuk op Facebook en ontvang regelmatig updates over ontwikkelingen op het platform. Doe mee in de auteurscommunity en praat met collega's over zin en onzin tijdens het schrijven.