PDF Icon

API-handleiding (PDF)

Wilt u Textbroker direct via uw CMS bedienen, in plaats van apart in te loggen op ons platform? Lees in deze handleiding hoe u met onze API uw systeem met Textbroker verbindt (in het Engels).

Last Update: Mei 22, 2017
Wordpress-Plugin

Textbroker WordPress plug-in

Bestel en controleer uw content rechtstreeks vanuit de vertrouwde omgeving van uw Wordpress-interface. Geen copy-paste meer, of lang zoeken naar die ene tekst van uw auteur; geaccepteerde artikelen kunnen automatisch worden gepubliceerd als pagina of publicatie.

Bespaar tijd en coördineer uw blog nog efficiënter. Profiteer van de ingebouwde plug-in van Textbroker om eenvoudig alle aspecten van het tekstschrijfproces te managen.

Plaats opdrachten, controleer teksten, vraag om een herziening, wijs een tekst af of accepteer geschreven artikelen; allemaal direct vanuit WordPress. Binnen enkele minuten kunt u al aan de slag. Deze video laat u zien hoe.

Zo installeert u de plug-in:

  •           download de plug-in en sla deze op
  •           log in op uw WordPress Admin
  •           klik op Plugins > Add New
  •           kies Upload
  •           selecteer het bestand op uw computer
  •           installeer
  •           klaar!

Om de koppeling te voltooien, dient u nog eenmaal in te loggen op Textbroker. Ga naar Account > Instellingen en zet de API ‘aan’. Daarna ziet u een nieuwe tab in uw Textbrokeraccount genaamd API.

Klikt u op deze tab en daarna op ‘Nieuw Budget’. Vul een naam en wachtwoord in voor het API Budget. U kunt het Callback URL invulveld negeren. Kopieer de getoonde informatie voor uw budget naar uw WordPress Admin menu om het proces te voltooien.

Nu bent u klaar om, vanuit uw vertrouwde WordPress-omgeving, bestellingen te plaatsen, te coördineren en te publiceren. Veel plezier!

Heeft u vragen, feedback of suggesties? Dan horen we graag van u!

 

Last Update: Mei 13, 2017