Skip to main content
 • Wehkamp Logo
 • Yoast
 • ebay
 • Thuisbezorgd Logo
 • ANWB Logo

Persoonlijke ondersteuning van concept tot voltooide tekst

Textbrokers Managed-Service managet je tekstschrijfproject: je persoonlijke projectmanager stelt aan de hand van je thema’s, wensen en eisen een professionele briefing op en zoekt passende auteurs bij het vakgebied.

Textbroker stuurt de complete tekstopmaak aan, en een professioneel en ervaren team van editors controleert of de geschreven tekst overeenstemt met je eisen. Zo ontvang je altijd de op maat gesneden tekst waar je naar op zoek bent, en kun je het gehele schrijftraject met een gerust hart uit handen geven.

Zo werkt Managed-Service

 1. 1

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Neem contact met ons op en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

 2. 2

  Adviesgesprek voeren

  In een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij wat je nodig hebt en welke eisen je aan je teksten stelt.

 3. 3

  Persoonlijke offerte ontvangen

  Je ontvangt van ons een offerte met persoonlijke servicebeschrijving.

 4. 4

  Projectvoor­bereiding

  Je projectmanager bespreekt met je de eisen voor het project in detail. Op basis van je wensen maakt hij of zij een professionele briefing voor je op, selecteert passende auteurs en maakt de opdrachten klaar voor input.

 5. 5

  Het schrijversteam gaat aan de slag

  Het door ons zorgvuldig samengestelde team van auteurs schrijft je teksten. Je projectmanager neemt de afstemming met de auteurs voor zijn of haar rekening, beantwoordt de vragen en zorgt ervoor dat de teksten op tijd worden ingeleverd.

 6. 6

  Interne kwaliteitscontrole

  Ons ervaren team van editors leest de ingediende teksten, en controleert niet alleen de spelling en grammatica, maar ook of de briefing is opgevolgd. Waar nodig wordt de tekst geëditeerd of naar de auteur teruggestuurd ter herziening. Zo ontvang je altijd de tekst die je voor ogen had.

Aanleveringvan afgeronde teksten

Wij leveren je de afgeronde teksten in het formaat van je keuze. Naar wens kunnen wij uiteraard je tekst ook direct in je Content Management Systeem plaatsen.

Waarom Managed-Service?

Complete teksten in professionele kwaliteit, persoonlijk contact en 100 % toewijding aan je project. Ervaar hier welke voordelen Managed-Service je kan bieden.

meer informatie

Talen en
vertalingen

Met de Managed-Service biedt Textbroker unieke content in 36 talen en een wereldwijde vertaalservice aan.

Internationale Content bestellen

Managed-Service prijs en condities

Textbroker Managed-Service biedt je volledig op maat gesneden teksten al vanaf € 1.000 per project. Meerdere voorwaarden lees je hier.

meer informatie