Skip to main content
 • Wehkamp Logo
 • Yoast
 • ebay
 • Thuisbezorgd Logo
 • ANWB Logo

Persoonlijke ondersteuning van concept tot voltooide tekst

Textbrokers Managed-Service managet uw tekstschrijfproject: uw persoonlijke projectmanager stelt aan de hand van uw thema’s, wensen en eisen een professionele briefing op en zoekt passende auteurs bij het vakgebied.

Textbroker stuurt de complete tekstopmaak aan, en een professioneel en ervaren team van editors controleert of de geschreven tekst overeenstemt met uw eisen. Zo ontvangt u altijd de op maat gesneden tekst waar u naar op zoek bent, en kunt u het gehele schrijftraject met een gerust hart uit handen geven.

Zo werkt Managed-Service

 1. 1

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Neem contact met ons op en laat ons weten waar u naar op zoek bent.

 2. 2

  Adviesgesprek voeren

  In een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij wat u nodig heeft en welke eisen u aan uw teksten stelt.

 3. 3

  Persoonlijke offerte ontvangen

  U ontvangt van ons een offerte met persoonlijke servicebeschrijving.

 4. 4

  Projectvoor­bereiding

  Uw projectmanager bespreekt met u de eisen voor het project in detail. Op basis van uw wensen maakt hij of zij een professionele briefing voor u op, selecteert passende auteurs en maakt de opdrachten klaar voor input.

 5. 5

  Het schrijversteam gaat aan de slag

  Het door ons zorgvuldig samengestelde team van auteurs schrijft uw teksten. Uw projectmanager neemt de afstemming met de auteurs voor zijn of haar rekening, beantwoordt de vragen en zorgt ervoor dat de teksten op tijd worden ingeleverd.

 6. 6

  Interne kwaliteitscontrole

  Ons ervaren team van editors leest de ingediende teksten, en controleert niet alleen de spelling en grammatica, maar ook of de briefing is opgevolgd. Waar nodig wordt de tekst geëditeerd of naar de auteur teruggestuurd ter herziening. Zo ontvangt u altijd de tekst die u voor ogen had.

Aanleveringvan afgeronde teksten

Wij leveren u de afgeronde teksten in het formaat van uw keuze. Naar wens kunnen wij uiteraard uw tekst ook direct in uw Content Management Systeem plaatsen.

Waarom Managed-Service?

Complete teksten in professionele kwaliteit, persoonlijk contact en 100 % toewijding aan uw project. Ervaart u hier welke voordelen Managed-Service u kan bieden.

meer informatie

Talen en
vertalingen

Met de Managed-Service biedt Textbroker unieke content in 36 talen en een wereldwijde vertaalservice aan.

Internationale Content bestellen

Managed-Service prijs en condities

Textbroker Managed-Service biedt u volledig op maat gesneden teksten al vanaf € 1.000 per project. Meerdere voorwaarden leest u hier.

meer informatie