Tekstschrijfprojecten eenvoudig uitbestedenu geeft ons uw wensen door,
wij leveren u complete teksten.

Plant u grotere schrijfprojecten, maar ontbreekt het u aan tijd of resources? Heeft u kwalitatief hoogwaardige teksten nodig, maar beschikt u niet over de juiste auteurs? Wilt u teksten die zowel geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines, alsook de lezer enthousiasmeert. Vertrouwt u dan op de Textbroker Managed-Service.

Op basis van uw eisen stellen wij samen met u een briefing op en vinden wij de juiste auteurs voor uw project. Zo ontvangt u de perfecte content, naadloos passend bij uw verwachtingen. De Managed-Service betekent ontzorging op alle vlakken.

Uw voordelen bij Managed-Service:

 

  • Of het nu gaat om auteurs zoeken, de juiste briefing, teammanagement of tekstcorrectie: u kiest precies die services die u nodig heeft.
  • Simpelweg meer service: met ons Alles-In-Eén-Pakket heeft u er geen omkijken meer naar.
  • Uw persoonlijke contactpersoon is uw aanspreekpartner voor het gehele project.
  • Betere ranking door zoekmachineoptimalisatie naar de laatste trends.
  • In 15 talen beschikbaar: laat uw kwalitatieve en unieke content door moedertaalsprekers schrijven in uw taal naar keuze of maak gebruik van onze vertaalservice voor iedere taal van de wereld.
  • Schaalbaarheid van uw tekstschrijfproject zonder extra kosten.
  • Vaste deadline in overleg: u ontvangt de teksten altijd op tijd.
  • Ready to publish: U ontvangt 100 % complete teksten die u direct kunt publiceren.
  • Afronding en afrekening eenvoudig vanuit één account
Proces content marketingmet Textbroker Managed-Service optimaal uitgerust


 

Content creation process

 

Heeft u ondersteuning nodig bij uw content marketing? Textbroker is ervaren expert wanneer het om kwalitatief hoogwaardige content gaat. Of het nu gaat om een blogartikel, productbeschrijving of een artikel voor uw sociale media; Textbroker's Managed-Service biedt u relevante inhoud die tegemoetkomt aan zeer hoge kwaliteitsstandaarden.

 

Op aanvraag ondersteunen wij u ook graag bij aanvullende contentvraagstukken, zoals sparring over hoeveel en welke aard van content u precies nodig heeft, en content seeding. Profiteert u van onze service op maat rondom het content marketing proces.

Wij managenuw tekstschrijfproject voor u

U doet waar u goed in bent. Dat is bij Textbroker net zo. Met de comfortabele Managed-Service profiteert u van de kunde van Textbroker en houdt u zelf meer tijd over voor uw corebusiness. Bovendien overtuigt u uw lezers met teksten van professionele kwaliteit. En daar doet Textbroker het voor!

Met de Managed-Service van Textbroker krijgt u unieke, kwalitatieve content in 15 verschillende talen, geschreven door moedertaalsprekers. We bieden ook een vertaalservice voor iedere taal van de wereld aan.

Hoe Managed-Service
werkt

Neem contact op met Textbroker en ontvang een persoonlijke offerte. Leest u hier hoe u eenvoudig volledige tekstschrijfprojecten, van briefing tot complete tekst, aan Textbroker uitbesteedt.

Managed-Service prijs en condities

Textbroker Managed-Service biedt u volledig op maat gesneden teksten al vanaf € 500 per project. Meerdere voorwaarden leest u hier.

Textbroker
klanten

Sinds 2005 is Textbroker pionier onder de tekstmarktplaatsen. Profiteer van onze jarenlange ervaring en ervaar nu zelf waarom wereldwijd al zoveel klanten Textbroker hebben ingezet.

Talen en
vertalingen

Met de Managed-Service biedt Textbroker unieke content in 15 talen en een wereldwijde vertaalservice aan.