Skip to main content

HTML-tool voor auteurs

Vanaf vandaag staat auteurs een nieuwe tool ter beschikking, die voorkomt dat teksten met foutieve HTML-tags worden ingeleverd. Door deze update kan het noodzakelijk zijn uw cache te legen en cookies te verwijderen. Meer weten?

Een nieuwe tool in de tekstverwerker van Textbroker maakt het vanaf nu een stuk eenvoudiger om HTML-code correct in te voeren. Hiermee is de tekstinvoer voor auteurs gebruiksvriendelijker en veiliger geworden. Al voordat de tekst wordt ingeleverd, stelt deze nieuwe software de auteur in staat om te zien welke tags fouten bevatten en deze vervolgens zelf te wijzigen of automatisch aan te laten passen.

De nieuwe software van Textbroker vereenvoudigt de verwerking van teksten. Bij het inleveren van een tekst worden foutieve HTML-tags getoond, die u ofwel zelf kunt aanpassen, ofwel middels het accepteren van de gecorrigeerde versie automatisch kunt laten aanpassen. Hierbij worden vooral fouten verbeterd op het vlak van missende of verkeerd toegepaste tags. Daarnaast verhoogt het ook de veiligheid, waarbij beschadigende broncodes schadeloos worden gemaakt. Indien geen HTML wordt ingevoerd, verloopt het inleveren van teksten zoals gebruikelijk.

De tool is per direct in het Textbrokerportaal geïntegreerd en klaar voor gebruik.Voor optimaal functioneren is het raadzaam de cache te legen en cookies te verwijderen. Zoals altijd staat bij vragen het team van Textbroker u graag te woord onder [email protected].    


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!