Skip to main content

Nieuwe auteursfeatures

Wilt u meer weten over de nieuwe mogelijkheden voor auteurs? Op de volgende pagina vindt u uitgebreide uitleg over alle features.

Om onze gebruikers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, proberen wij het Textbrokerplatform continu te verbeteren en van nieuwe features te voorzien. Vandaag wordt er een aantal aanpassingen voor auteurs doorgevoerd:

1. Hoe vaak wordt mijn auteursprofiel bekeken?

Vanaf nu kan elke auteur in zijn profieloverzicht zien hoe vaak zijn profiel door klanten is bekeken. Een uitgebreid ingevuld profiel leidt immers vaak tot DirectOrders en uitnodigingen voor teams.

 

2. Notities over opdrachtgevers

De mogelijkheid om notities te maken over opdrachtgevers is uitgebreid: vanaf nu worden alle notities die een auteur maakt bij elke opdracht van deze klant automatisch weergegeven. Vanzelfsprekend zijn deze uitsluitend voor de auteur zelf zichtbaar. Bovendien kunnen auteurs ook meteen bij het bekijken van een opdracht een notitie over de opdrachtgever schrijven.

3. Alle opdrachten in één oogopslag

Na het inloggen zien auteurs vanaf nu meteen alle DirectOrders en TeamOrders die hen worden aangeboden, als ook de OpenOrders die zij hebben aangenomen. Met één klik op de titel van de opdracht wordt de tekstverwerker geopend en kan de auteur aan de slag.

 

4. Teksten formatteren

Het komt steeds vaker voor dat de opdrachtgever vraagt om een eenvoudige HTML-opmaak, zoals links naar andere websites. Hiertoe hebben we een tekstverwerker ontwikkeld die niet alleen eenvoudige formattering mogelijk maakt, maar ook bij het kopiëren en plakken van teksten vanuit Word de opmaak behoudt. Links en opsommingen kunnen eenvoudig worden ingevoegd, waarbij de tekstverwerker de bijbehorende tags toevoegt. Tags worden overigens als woord vergoed.

5. Teams nog gebruiksvriendelijker

Omdat bij grote aantallen teams men soms door de bomen het bos niet meer ziet, kunnen auteurs vanaf nu zelf bepalen welke teams worden getoond. Daarnaast worden teams ingedeeld in categorieën, zodat auteurs kunnen zoeken naar teams die voor hen interessant zijn. Niet meer deelnemen aan een team? Met één klik is het mogelijk om een team te verlaten.

 

Verdere aanpassingen staan in de planning, houd voor meer informatie deze pagina in de gaten. Heeft u zelf feedback? Wij horen het graag. Stuur eenvoudigweg een mailtje naar [email protected].


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!