Skip to main content

Nieuwe auteursfeatures II

Zoals beloofd introduceren we deze zomer nog meer features om het werken met Textbroker voor onze auteurs eenvoudiger te maken. In dit artikel worden de importfunctie vanuit Word en het uitschakelen van de automatische sleutelwoordteller toegelicht.

De nieuwe tekstverwerker maakt het makkelijker om teksten die zijn geschreven in Word, wat altijd makkelijk is met het oog op de spellingscontrole, te importeren met behoud van de formattering. Gebruik hiervoor echter wel de importfunctie, met knippen en plakken verdwijnt de formattering:

 

 

Wordimport groß

 

 

 

 

 

 

 

Met het importeren worden automatisch HTML-tags gezet, waardoor de uiteindelijke tekst bijvoorbeeld vet gedrukt zal zijn. Dit is echter bij het inleveren van de tekst nog niet het geval, vandaar dat er dan bijvoorbeeld staat:

 

<strong>dikgedrukt</strong>

 

Schrijft u de tekst liever rechtstreeks in de tekstverwerker? Schakel dan de automatische sleutelwoordteller gerust uit, zodat niet elk woord wordt gecontroleerd en u daardoor sneller kunt werken:

 

 

Keywordzähler sehr groß

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u nog vragen over onze nieuwe features? Neem gerust contact met ons op!


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!