Skip to main content

Textbroker in een nieuw jasje

Een nieuw jaar, een nieuw uiterlijk, dachten we bij Textbroker. Op het moment geldt dat alleen nog voor de buitenkant van het platform, maar voor het nieuwe jaar is meer gepland….

Zoals u wellicht is opgevallen, ziet de homepage van Textbroker.nl er vanaf vandaag anders uit: een nieuw design, frisser en handiger, en bovenal het begin van een vernieuwd platform. Bij Textbroker zetten we alles op alles om zowel tekstschrijvers als opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen, zodat het hele proces van opdrachtplaatsing tot tekstexport zo soepel mogelijk verloopt. Natuurlijk kan het altijd beter, vandaar dat wij op het moment druk bezig zijn ook het interne gedeelte aan te pakken. Voor nu alvast de nieuwe buitenkant, met onder meer tips voor opdrachtgevers voor het slim plaatsen van opdrachten en het maken van een goede opdrachtbeschrijving, en natuurlijk ook voor onze auteurs, met onder andere de ervaring van een medeauteur en links naar verschillende handige taalsites.

Nieuw op de homepage is bijvoorbeeld het kopje ‘referenties’. Voor het eerst treedt een aantal opdrachtgevers uit de anonimiteit en legt uit hoe en waarvoor zij Textbroker gebruiken. Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar het team achter Textbroker is er bovendien een teampagina, met alle medewerkers die vanuit het Duitse Mainz werken.

 

Textbroker 2.013

Het interne gedeelte van het platform valt onder onze goede voornemens voor 2013. Van een flink aantal auteurs en klanten hebben wij al feedback gekregen over onze huidige website. We proberen deze feedback zo goed mogelijk te verwerken in de nieuwe structuur, die wij in de loop van het volgende jaar willen lanceren.


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!