Skip to main content

Textbroker op de Pubcon in Las Vegas

De Pubcon in Las Vegas is een van de grootste tentoonstellingen en conferenties voor zoekmachineoptimalisatie en social media marketing ter wereld. Textbroker is er natuurlijk bij, en hoe!

De Pubcon in Las Vegas is een van de grootste tentoonstellingen en conferenties voor zoekmachineoptimalisatie en social media marketing ter wereld. Textbroker is er natuurlijk bij, en hoe! Het Amerikaanse team brengt twee sprekers naar voren en informeert daarnaast op de tentoonstelling bezoekers over het hoe en wat van internetteksten.

Op woensdag 17 oktober vertelde Phillip Thune, CEO Americas, in een gemodereerde sessie over contentstrategieën. Samen met Dan Sturdivant, Loren Baker en Robert Riggs discussieerde Thune over het belang van kwalitatief hoogstaande teksten op blogs en over het produceren van pakkende verhalen, die de lezer vasthouden. Christina Zila, Director of Communications bij Textbroker International, sprak in de sessie 'The Content Engine' met Pat Strader, Alison Zarrella en Arnie Kuenn over langetermijnsuccessen met goede content.


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!