Skip to main content

Textbroker op de WWV

Overweldigend succes op de Webwinkel Vakdagen 2014; Textbroker heeft zich voor het eerst in haar tweejarig bestaan mogen presenteren aan de hand van een eigen stand.

Langzaam maar zeker beginnen we weer bij te komen van de inspirerende en succesvolle Webwinkel Vakdagen 2014 in Utrecht. Wat een overweldigend aantal positieve reacties en geïnteresseerden hebben wij bij onze stand A66 op de beursvloer mogen ontvangen. Textbroker heeft wederom bewezen een uiterst succesvol concept te zijn waar iedereen van kan profiteren, of je nou op zoek bent naar de juiste woorden, of de juiste woorden met de wereld wilt delen. Textbroker NL brengt sinds januari 2012 deze mensen bij elkaar en ziet met de Webwinkel Vakdagen niet alleen haar toekomst verzekerd, maar ook dat juist de continu groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige content in Nederland Textbroker uitdaagt zich ijzersterk voor deze markt te blijven inzetten.

Alle bezoekers aan onze stand willen wij via deze weg hartelijk bedanken!

 

 

 


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!