Skip to main content

Textbroker start in Polen

Textbroker biedt reeds veel talen, maar de noodzaak voor goede teksten stijgt wereldwijd verder. Ook de e-commercemarkt in Polen ontwikkelt zich bijzonder snel en daarom voorziet Textbroker nu ook de Poolse markt van individuele op maat geschreven teksten.

Op www.textbroker.pl opent dé contentmarktplaats zijn poorten voor alle mensen die teksten in de Poolse taal nodig hebben.

Textbroker start in Polen

Textbroker biedt reeds veel talen, maar de noodzaak voor goede teksten stijgt wereldwijd verder. Ook de e-commercemarkt in Polen ontwikkelt zich bijzonder snel en daarom voorziet Textbroker nu ook de Poolse markt van individuele op maat geschreven teksten.

Op www.textbroker.pl opent dé contentmarkt zijn poorten voor alle mensen die teksten in de Poolse taal nodig hebben.

De mogelijkheid tot het aanmelden als auteur was al vanaf begin september mogelijk, zodat onze klanten vandaag al meteen kunnen beginnen met het bestellen van een Poolse, gekwalificeerde tekst. Magdalena Jagla, Country Manager van Polen en moederspreekster van de taal, controleert alle ingeleverde teksten van de auteurs en geeft deze teksten een ranking. “Ik ben trots op het feit dat ik opdrachtgevers bij de start van het Poolse platform punctueel in contact breng met auteurs met vakkennis en met kwaliteit gecontroleerde teksten in verschillende thema’s kan aanbieden”, zegt Magdalena.

Ook de ondersteuning in de taal van het land, gaat de Poolse moederspreekster zeer aan het hart: “Niets is belangrijker dan het gevoel begrepen te worden. Daarom wordt de gezamenlijke ondersteuning voor het nieuwe platform dan ook in het Pools uitgevoerd.”

Wie zich persoonlijk van het Poolse platform wil laten overtuigen, kan Textbroker in de grootste e-commercebeurs van Polen ontmoeten. Van 23 tot 24 september introduceert Textbroker het nieuwe platform op de 'Targi eHandlu' in Warschau.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met nieuwe klanten en auteurs!


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!