Skip to main content

Voor de laatste puntjes op de i: de Textbroker tekstredactie

Fouten kunnen ook de beste auteurs wel eens maken. Dit maakt het natuurlijk niet minder vervelend. Vandaar dat Textbroker de mogelijkheid biedt uw teksten te laten redigeren. Daarmee bespaart u tijd en wordt de kans op fouten in uw teksten nihil.

Fouten kunnen ook de beste auteurs wel eens maken. Dit maakt het natuurlijk niet minder vervelend. Vandaar dat Textbroker de mogelijkheid biedt uw teksten te laten redigeren. Daarmee bespaart u tijd en wordt de kans op fouten in uw teksten nihil.

Het Textbroker-redactieteam

Onze tekstredactie bestaat uit door onszelf geselecteerde en geteste auteurs die uw teksten controleren op spel-, grammatica- en interpunctiefouten en deze verbeteren. Auteurs met minimaal vier sterren vinden de test onder het kopje 'tekstredactie' en krijgen daar een aantal vragen voorgeschoteld. Bij een score van minimaal negentig procent worden zij in het team opgenomen, waar zij voor 0,3 cent per woord teksten doorlezen en zo nodig aanpassen.

De service is beschikbaar voor alle teksten van de categorieën drie, vier en vijf en natuurlijk ook voor DirectOrders. U kunt een redigeeropdracht plaatsen met de correctieteamoptie in uw overzicht van afgesloten opdrachten, of direct bij de beoordeling van een nieuwe tekst. Uw actuele redigeeropdrachten vindt u onder het menukopje 'tekstredactie'. Net als bij OpenOrders heeft u drie dagen de tijd om een correctie te beoordelen. Tevens kunt u, in het geval dat er tegen alle verwachtingen in toch nog een fout in de tekst zit, een correctie laten herzien of deze geheel afwijzen.

 

Veel meerwaarde voor weinig geld

De tekstredactie kost 0,5 cent per woord. De controle en verbetering van een tekst van bijvoorbeeld 500 woorden (ongeveer een A4-tje) kost dus maar €2,50! Hier komen bovendien geen servicekosten meer bij.

Onze tekstredactie maakt rechtstreekse publicatie van uw teksten mogelijk, zonder dat u deze zelf nog moet bewerken. U heeft echter ook de mogelijkheid uw teksten juist vóór de correctie nog zelf aan te passen.

 


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!