Skip to main content

De content van Textbroker in 2016

Iedere maand verwerkt Textbroker meer dan 100.000 contentopdrachten van over de hele wereld. Op basis daarvan hebben we gekeken naar welke vormen van content in 2016 het meest besteld werden. De Textbroker Content Map geeft een overzicht van de tien meest bezochte Textbroker-platformen in 2016 met betrekking tot de tekstlengte, het onderwerp, het kwaliteitsniveau en het type tekst.

Iedere maand verwerkt Textbroker meer dan 100.000 contentopdrachten van over de hele wereld. Op basis daarvan hebben we gekeken naar welke vormen van content in 2016 het meest besteld werden.

De Textbroker Content Map geeft een overzicht van de tien meest bezochte Textbroker-platformen in 2016 met betrekking tot de tekstlengte, het onderwerp, het kwaliteitsniveau en het type tekst.

De belangrijkste bevindingen

  • De gemiddelde tekstlengte ligt op alle platformen rond de 400 woorden. Gemiddeld gezien werden de langste teksten in Polen besteld, terwijl Nederland juist de kortste teksten schreef.
  • Vrijwel in alle landen wordt het 4-sterrenniveau het meeste besteld, behalve in Duitsland (3-sterrenniveau).
  • De meeste opdrachten zijn voor blogs. Daarnaast worden ook opdrachten voor reisteksten, productbeschrijvingen en websiteteksten zeer vaak geplaatst.
  • Qua onderwerpen kwamen auto’s, reizen, gezondheid en business het meest voorbij. Reizen is vooral in de lente en zomer een populair thema, gezondheid is dan meer in de herst en winter een veelgezien onderwerp.

Hieronder vindt u de Content Map met alle details.


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!