Skip to main content

Je klanten een fijne kerst wensen

Elegante gouden kerstbal met daarin de wens 'Merry Christmas'

Heb jij als bedrijf of als zelfstandige reeds een aardig klantenbestand opgebouwd? Ben je gezegend met klanten die steeds bij jou terugkomen? Hoe leuk is het dan om zo’n trouwe klant een prettige kerst te wensen. Het is een kleine moeite die een groot effect sorteert. Bezorg je klanten een fijne kerst, met een gouden randje en een grote rode strik eromheen. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen. Hieronder lees je 3 tips om je klanten te verrassen rond de feestdagen.

De klassieker: het kaartje

Ben je in het bezit van het postadres van je klant? Niets houdt je tegen om een paar mooie, grappige of wijze kaartjes in huis te halen en met een good old pen een leuke boodschap voor de feestdagen te schrijven. Een mooie envelop eromheen doet wonderen en houdt het mysterie van de afzender nog even in stand. Jouw kaartje met ‘retro’ postzegel op de mat werkt heerlijk nostalgisch voor de ontvanger. Je kaartje komt bovenop de kast te staan of aan een leuke hanger, je bent dus wekenlang goed in beeld. Hoe goed is dat voor je sympathiefactor, laat staan voor je bekendheid?!

De moderne: een online newsletter of mailing

Heb je een mooie mailinglijst opgebouwd, waar je veel werk uithaalt? Ben je gewend om je kanten regelmatig een mooie, goed doordachte mailing te sturen? Ga dan lekker los met een opvallend digitaal wenskaartje. Je kan het zo gek niet bedenken of alles is mogelijk. Ontroer met een rake spreuk, zet een rare kerstmuts op, leef je uit met een dansend GIFje of zorg voor een hilarische kerstvlog: jouw newsletter is jouw podium voor de feestdagen!

De originele: een chocoladetelegram

Werk je veel samen met klanten in de horeca? Of in de reclamewereld? Heb je veel creatievelingen onder je klanten die wel van een originele aanpak houden? Stuur ze een chocoladetelegram. Er zijn veel aanbieders te vinden en je kan jouw telegram zelfs in een passende kerstverpakking laten bezorgen. Mix & match met kleur en smaak, en maak er een onvergetelijk grappige tekst van. Aan een chocoladetelegram heb je iets meer kosten, maar het effect is bijzonder smakelijk en vooral origineel. Wie ooit een chocoladetelegram heeft ontvangen, vergeet dat nooit meer.


Reacties

Astrid 1. november 2018 - 16:07

Wat een goede tips! Dit jaar even goed opletten en het juiste kaartje versturen.

Beantwoorden

Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!