Skip to main content

Online woordenboeken

Ook als u niet bent vergeten om de spellingscontrole aan te zetten is het af en toe handig om er een woordenboek bij te pakken. Gelukkig zijn online woordenboeken nooit ver weg.

http://www.vandale.nl

Een gedeelte van de Van Dale standaardwerken is gratis te gebruiken op www.vandale.nl. Daarnaast bestaan van de meeste woordenboeken ook digitale en online versies. Kost wat, maar is wel erg handig.

http://anw.inl.nl/search

Algemeen Nederlands Woordenboek van het Instituut voor Nederlandse Lexicologie. In de demonstratieversie zijn 37.437 woorden opgenomen. Het woordenboek wordt voortdurend uitgebreid en geactualiseerd.

http://gtb.inl.nl

Het Instituut voor Nederlandse Lexicologie heeft op deze website verschillende woordenboeken Oudnederlands ter beschikking gesteld. Altijd al willen weten hoe een katholiek godshuis in het Oudnederlands werd genoemd? Dan bent u hier op het juiste adres.


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!