Skip to main content

Seo teksten laten schrijven

vrouw werkt aan 2 pc schermen

 

Waarom is SEO tekstschrijven belangrijk?

 

Zonder een gestage stroom van nieuwe en bestaande klanten kan je bedrijf wel inpakken. Het aantrekken van nieuwe opdrachten gebeurt echter niet vanzelf. SEO content is een krachtige tool om jouw website hoger te helpen scoren in zoekmachines.

Zo blijkt dat websites die gebruik maken van SEO marketingstrategieën binnen 1 jaar bijna acht keer sneller groeien in het aantrekken van traffic dan sites die SEO tekstschrijven links laten liggen.

Met SEO content marketing bereik je hogere rankings, meer relevantie en autoriteit, genereer je meer zichtbaarheid en meer traffic naar jouw website. Ook de percentages voor daadwerkelijke conversie liggen hoger. Nog een voordeel: Laat je goede SEO teksten schrijven, dan bind je klanten langdurig aan jouw bedrijf. Want het merendeel van klanten leert liever een bedrijf kennen via goede artikelen dan via traditionele reclames zoals advertenties.

Hoewel de traditionele ‘marketing en reclame’ nog steeds bestaat, valt SEO content marketing al jarenlang op als een van de meest gebruikte methodes om websites goed te laten scoren en te converteren.

Niet voor niets kopen bedrijfseigenaren en marketing professionals SEO artikelen van deskundige SEO auteurs omdat ze weten dat marketing tools zoals SEO tekstschrijven goedkoop en toch zeer effectief zijn.

Als je hoge ogen wil scoren met je content marketing, maar niet de tijd of expertise hebt om je eigen content te creëren, is het uitbesteden van je content creatie een gemakkelijke en effectieve manier om de vruchten ervan te plukken zonder al het werk.

 

 

Wil je jouw website traffic een boost geven met SEO content van hoge kwaliteit? – Onze auteurs helpen jou!

 

Schrijf je nu in om SEO teksten te laten schrijven!

 

Wat is SEO content?

 

Onder SEO content vallen een aantal zaken, die onmisbaar zijn voor professionele marketing anno nu. De belangrijkste elementen noemen we hieronder:

 1. Relevante en goed onderzochte sleutelwoorden (maar geen keyword stuffing).
 2. Content die afgestemd is op de gebruikersintentie.
 3. Unique content.
 4. Verse content (up-to-date).
 5. Geen ‘dunne’ content, maar veelomvattende, relevante en zinvolle content, die alle vragen van de gebruiker over het gegeven onderwerp beantwoordt (niets meer en niets minder). De beste content laat geen vragen open.
 6. Een duidelijke structuur met koppen, subkoppen, lijsten en opsommingen.
 7. Prettig leesbaar, met natuurlijk en duidelijk taalgebruik (geschreven voor de gebruiker en niet voor de zoekmachine).
 8. Korte zinnen, actief in plaats van passief geschreven.
 9. Een tone-of-voice die overeenkomt met de rest van de website of blog.

 

 

 

SEO artikelen kopen – snel en gemakkelijk!

 

Vind SEO auteurs die professionele SEO teksten schrijven voor jouw bedrijf!

 

Man die voor koffiemok aan bureau zit te werken aan een stapel papieren

 

7 Redenen om SEO artikelen te kopen (vs. zelf schrijven)

 

Waarom is het zinvol voor bedrijven en marketingafdelingen om SEO artikelen in te kopen in plaats van ze zelf te schrijven? Hieronder noemen we 7 goede redenen:

 1. Grote behoefte aan content
 2. Gebrek aan tijd
 3. Gebrek aan schrijfvaardigheid
 4. Behoefte om regelmatig en frequent content te publiceren
 5. Op zoek naar een goedkopere oplossing dan het aannemen van een fulltime SEO auteur voor het SEO teksten schrijven
 6. Behoefte om je beter te kunnen concentreren op je kerncompetenties als bedrijf
 7. Meer tijd om te werken aan je strategie en andere bedrijfsactiviteiten

 

 

 

Vind SEO auteurs om je te ondersteunen en investeer meer tijde in jouw core business!

 

Klik hier voor goede SEO auteurs!

 

Waar SEO artikelen kopen of SEO teksten laten schrijven?

 

Of je bedrijf zich nu opmaakt om een nieuwe website te creëren of bestaande pagina’s leven in te blazen, blogartikelen te maken of zichtbaar te zijn op sociale mediakanalen, één ding is altijd nodig: SEO content. Hoogwaardige SEO teksten laten maken, waarbij de focus ligt op de gebruiker:

– betrouwbare en authentieke content die motiveert om op de website te blijven en over te gaan tot een aankoop

– informatieve en nuttige content die de gebruiker overtuigt van de waarde en autoriteit van jouw website

– content die zorgt voor een optimale gebruikerservaring en een soepele customer journey

 

SEO artikelen kun je kopen op verschillende manieren. Je kunt direct met freelancers werken, een agentschap inhuren of content bestellen op een platform zoals Textbroker.

– Het voordeel van werken met een freelancer is de directe uitwisseling. De kwaliteit van de content ligt hoog terwijl het tarief van freelancers vaak heel redelijk is, doordat ze geen groot kantoor hoeven te onderhouden.

– Het voordeel van agentschappen ligt in zekerheid, mét kwaliteitsgarantie. Als klanten werken met een agentschap, kunnen ze rekenen op een vaste contactpersoon die elke stap van het proces begeleidt. Denk aan het vinden van de juiste auteur met de juiste kennis en ervaring in jouw vakgebied. De kosten liggen hoger dan bij een freelancer, en je krijgt kwaliteitsgarantie als je niet tevreden bent met een bepaald aspect van het werk.

– Werken met een platform biedt weer een geheel ander voordeel: de schaalbaarheid van opdrachten. Platforms bieden meestal meer keuzemogelijkheden voor cliënten, hetgeen dit model schaalbaar en tijdbesparend maakt voor veel bedrijven en marketingafdelingen. Op een platform (zoals Textbroker) staat een breed scala aan internationale auteurs met een zeer brede ervaring in verschillende onderwerpen klaar om jouw content te creëren. Je kiest zelf de taal, het budget en het kwaliteitsniveau dat je nodig hebt. Ideaal voor SEO teksten schrijven!

 

Waarom Textbroker?

 

Textbroker biedt als platform voor SEO content overtuigende voordelen. Onze klanten noemen als belangrijkste redenen waarom ze graag met ons werken:

 1. Schaalbaarheid: je kunt bij Textbroker op een gemakkelijke manier kleine én grote contentprojecten laten uitvoeren.
 2. Geen vaste kosten: je betaalt gewoon per woord.
 3. Grote keuze aan auteurs, in veel verschillende kennis- en vakgebieden. Samen weten en kunnen ze alles voor het optimale SEO artikel!
 4. Mogelijkheid om auteurs te filteren op vaardigheden, kennis, taal, niveau.
 5. Unique content in 36 talen en vertalingen in elke taal van de wereld.
 6. Geen papierwerk, je kunt direct aan de slag.
 7. Controle op duplicate content.
 8. Mogelijkheid om te werken met open opdrachten op verschillende schrijfniveau’s.
 9. Mogelijk om te werken met Direct Orders – een vaste auteur naar keuze.

 

 

Vind SEO auteurs bij Textbroker op elk niveau, voor elk onderwerp en in elke taal voor jouw business!

 

Hier SEO teksten kopen!


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wilt u complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Bent u geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteert u van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heeft u relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestelt u snel en eenvoudig uw tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!