Skip to main content

Textbroker Contentkaart Q4 2015

Viermaal per jaar presenteren wij u onze contentkaart: een overzicht van de opdrachten op Textbroker gedurende het afgelopen kwartaal. Ditmaal: het vierde kwartaal van 2015.

Viermaal per jaar presenteren wij u onze contentkaart: een overzicht van de opdrachten op Textbroker gedurende het afgelopen kwartaal. Een overzicht van de belangrijkste bevindingen in Q4 2015:

  1. In Duitsland, Frankrijk, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk bestelden klanten vooral productbeschrijvingen. Ook binnen de Amerikaanse markt bleek het thema winkelen belangrijk.
  2. In Spanje, Brazilië en Portugal werden vooral blogartikelen besteld en op de platformen van Duitsland en Italië werden vooral SEO-opdrachten geplaatst.
  3. De gemiddelde tekstlengte lag voor vrijwel alle landen boven de 400 woorden.
  4. In Polen was dit zelfs gemiddeld 717 woorden.
  5. Wederom was de 4-sterrencategorie het populairste onder de opdrachtgevers.

Textbroker Contentkaart Q4 2015

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 


Reacties

263354 19. januari 2016 - 19:08

Bestaat er ook een mogelijkheid om per kwartaal het toaal aangeboden en verwerkte opdrachten te vermelden? Dit is vooral handig omdat je dan een inzicht hebt in de opdrachtenstroom. 

Beantwoorden

Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!