Skip to main content

Textbroker op de Webwinkel Vakdagen 2019

De afgelopen jaren waren we er niet, maar dit jaar doen we hem weer aan: de Webwinkel Vakdagen. Je vindt de Textbroker-stand volgende week, op 23 en 24 januari, direct bij de uitgang van de keynote speeches, standnummer 256.

We hopen er veel van onze klanten te zien en te spreken – om kennis te maken, van gedachten te wisselen over onze diensten en SEO-content, of gewoon om samen een drankje te doen.

De beurs zal dit jaar bovendien weer een bijzonder interessant programma hebben, met onder andere presentaties van Google, Bol.com en Media Markt.

Textbroker brengt contentbird mee

We zullen deze keer niet alleen op de beursvloer te vinden zijn, maar brengen onze vrienden van contentbird mee. Ook zij kijken ernaar uit de bezoekers te spreken en te vertellen over hun diensten!


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!