Skip to main content

Snel teksten laten vertalen in 10 talen

Textbroker biedt vertalingen naar tien verschillende talen. Onze database met duizenden meertalige auteurs in tien landen helpen u graag bij het klaarstomen van uw tekst of website voor de buitenlandse markt.

Hebt u teksten in het Nederlands en moeten deze naar het Frans worden vertaald? Geen probleem! Plaats uw opdracht op het Franse Textbrokerplatform via textbroker.fr en ontvang uw vertalingen binnen no time.

Vertalingen binnen de Managed-Service

Bent u bovendien niet zelf in staat om uw buitenlandse teksten te redigeren? Maak dan gebruik van onze Managed-Service. Ons redactieteam met moedertaalsprekers van de doeltaal controleert uw teksten voor u. Zo leveren we precies datgene wat u nodig hebt.

Tot slot, hebt u een groot vertaalproject naar meerdere talen, maar beschikt u zelf niet over voldoende tijd om dit alles te coördineren? Ook dan is de Managed-Service een uitkomst. Een toegewijde projectmanager die uw taal als moedertaal heeft, regelt alles voor u.

De wereld wordt steeds kleiner. ‘Groeit’ u mee?

In de trend van globalisering is het niet meer dan zinvol om met uw business over de landsgrenzen te trekken. Natuurlijk spreekt bijna iedereen tegenwoordig Engels, maar als u écht goed op een lokale markt wilt aankomen, dan werkt niets zo goed als de eigen taal. Veel van onze klanten hebben websites in verschillende landen, maar de content ontbreekt. Het managen van een vertaalproject is een hele klus, en daarom vertrouwen ze liever op de ervaring en kunde van Textbroker. En met resultaat! Lees bijvoorbeeld deze casestudy van een van onze klanten: LiveCareer.

Ziet u de taal die u nodig hebt niet in ons aanbod staan? Neem dan toch even contact met ons op, want wij werken met betrouwbare vertaalpartners samen. Of het nu om Self of Managed-Service gaat, bij ons is uw vertaalproject onze zorg!

De wereld ligt aan uw voeten, samen met Textbroker.

 

 

 


geen reacties beschikbaar


Heeft u een vraag of opmerking bij een artikel? Laat het ons weten!

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Managed-Service

Wil je complete tekstprojecten uitbesteden en de absolute topklasse in tekstkwaliteit ontvangen? Ben je geïnteresseerd in uitgebreide contentservices, zoals blogmanagement? Maak dan kennis met onze Managed-Service en profiteer van ons Alles-In-Eén-Pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Self-Service

Heb je relevante up-to-date content nodig? Binnen Self-Service bestel je snel en eenvoudig je tekst naar wens – en dat tegen topvoorwaarden.

Nu gratis aanmelden als opdrachtgever!

Auteurs

Duizenden auteurs wereldwijd verdienen bij dé tekstmarktplaats Textbroker geld met hun teksten. Ze bepalen zelf wanneer en hoeveel zij schrijven en kunnen zich zo verzekerd zien van een flexibel inkomen. Lees hier hoe je jouw woorden omzet in klinkende munt.

Nu gratis aanmelden als auteur!